EVALVACIJA VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNE DELAVNICE
ZPKZ Koper
6.5.2015
Livia Breznik, Ana Erbežnik, Nuša Crnkovič
ŠT. PRISOTNIH UPORABNIKOV: 1
VSEBINA: Gledanje dokumentarca
Napišeš katere dejavnosti ste izvedli na delavnici (napišeš samo aktivnosti, ne potek le-teh):
o UVOD
-Predstavitev delavnice
o GLAVNI DEL
- Ogledali smo si film FOOD, INC in med njem komentirali prikaznano.
o ZAKLJUČEK
-Evalvacija vtisov o delavnici
ANALIZA:
Delavnice se je udeležil samo 1 uporabnik, kar nas je presenetilo. Dokumentarec je bil zanimiv in tudi uporabnik ga je z veseljem pogledal. Tematika je bila industrijski prikaz proizvodnje hrane, posledice in dileme s katerimi se pri tem srečujemo. Zelo rad je tudi med samim filmom podal svoje mnenje in delil z nami njegove izkušnje. Ker je bila udeležba v tako malem številu smo udeleženca povprašali, kako, da je prišel samo on. Pri tem je povedal, da jih o delavnice ne obveščajo ustno, temveč samo obesijo list na katerega se lahko napišejo, na njem pa piše, za društvo Prestop. Menimo, da bi lahko napisali na list tudi tematiko delavnice in s tem privabili več uporabnikov. Zadnje čase opažamo, da se udeležba zmanjšuje, toda ne vemo zakaj, saj glede delavnic niso do zdaj imeli uporabniki pritožb in so vedno odšli zadovoljni. Zbrale smo tudi nekaj snovi na temo inudstrijske pridelave hrane in natisnile, ter ponudile uporabniku če želi prebrati. Bil je zelo vsel, da smo pripravile še več informacij na to temo. Za zaključek smo imele pripravljena tudi vprašanja s katrimi bi po končanem ogledu nadeljevali debato, toda časa ni bilo dovolj. Poleg tega je debata potekala že med samim ogledom.
ZAPISNIKAR: Ana Erbežnik