Društvo Prestop

Društvo za penalno in postpenalno obravnavo

KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Dragi prostovoljec - društvo Prestop te potrebuje!

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down
AvtorSporočilo
sunshin3

Število prispevkov : 309
Join date : 08/10/2012
Age : 29
Kraj : Celje

ObjavljaNaslov sporočila: Dragi prostovoljec - društvo Prestop te potrebuje!   Tor Okt 16, 2012 10:43 am

Društvo Prestop smo v letu 2012 ustanovile (zdaj že nekdanje) študentke socialne pedagogike Pedagoške fakultete v Ljubljani. Kaj hitro smo spoznale, da je domet našega delovanja omejen z našimi lastnimi rokami in časovnimi kapacitetami. Nemudoma smo se odločile, da začnemo za delo v slovenskih zavodih za prestajanje kazni zapora izobraževati in usposabljati prostovoljke in prostovoljce.

Naš prostovoljec postaneš tako, da se udeležiš enega izmed naših izobraževanj, redno hodiš na društvena srečanja in do svojega dela pristopaš odgovorno, skladno s pravili delovanja našega društva in zaporskega sistema. Sprejemamo prostovoljce vseh starosti in izobrazbenih smeri.

Več informacij o tem, kako izgleda prostovoljno delo pri nas in kje vse nam lahko pomagaš, si preberi na našem blogu: Pomen in vrednost prostovoljnega dela v društvu Prestop

Kontaktirajte nas na drustvo.prestop@gmail.com!
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil

Dragi prostovoljec - društvo Prestop te potrebuje!
Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Društvo Prestop :: Prostovoljci :: Osnovno-